Connectkey

TEHNOLOGIA XEROX® CONNECTKEY®, CENTRUL UNUI ECOSISTEM CUPRINZĂTOR PENTRU PRODUCTIVITATEA DUMNEAVOASTRĂ

Compania Xerox este permanent preocupată de creșterea productivității la locul de muncă. Utilizarea unitară a unei game largi de echipamente, conectivitatea pentru dispozitive mobile și cloud și biblioteca din ce în ce mai mare de aplicații care extind funcționalitățile vă vor permite să lucrați mai repede, mai bine și mai eficient.

Utilizare intuitivă

Un mod de interacțiune nou, dar complet familiar, similar cu cel al tabletelor, cu comenzi de la ecranul tactil și personalizare simplă.

Pregătite pentru dispozitive mobile și cloud

Conectivitate instantanee la servicii cloud și dispozitive mobile, direct de la interfața utilizatorului, cu acces la servicii preinstalate, găzduite pe cloud, care vă permit să lucrați unde, când și cum doriți.

Securitate de referință

Protecție completă cu mai multe niveluri, atât pentru documente cât și pentru date, pregătită să vă protejeze de amenințări și să le elimine.

Compatibile cu serviciile din următoarea generație

Lucrați și gestionați resursele mai eficient. Integrarea simplă a Xerox® Managed Print Services (servicii de imprimare gestionate) permite monitorizarea de la distanță a livrării serviciilor și a consumabilelor.

O poartă către noi posibilități

Puneți-vă în evidență posibilitățile accesând Xerox App Gallery, care oferă aplicații concrete concepute pentru optimizarea fluxurilor de lucru digitale.

Aflați mai multe despre posibilitățile de a lucra mai eficient vizitând

www.connectkey.com

VANZARI
catalina.calciu@rtsol.ro, mobil: 0744.304.812
adrian.sebe@rtsol.ro , mobil: 0744.300.236

SERVICE
luiza.manciu@rtsol.ro , mobil: 0744.606.888

RomTeamSolutions
95-99 Polona st, 010496 Bucharest
Tel: 0312.26.26.26, Fax: 0312.26.26.27

Xerox Versalink and Altalink Family