Fortinet

Fortinet este o corporatie americana care produce echipamente de tehnica de calcul cu software dedicat, destinate securitatii retelelor IT, de tip firewall – cel mai rapid in lume, conform Gartner Inc. -, antivirus, antispam, analiza si filtrarea comunicatiilor web. Se adreseaza oricarui tip de utilizare, de la firma mica la companii mari.

Cele mai bine cunoscute produse sunt:

FortiGate

O singura platforma hardware continand aplicatii pentru securizarea in intregime a unei retele IT. Genereaza constructii firewall cu separare in diferite zone de securitate, protectie in interiorul retelei, controlul utilizatorilor si al traficului, inclusiv WiFi. Asigura rdundanta providerilor de Internet si exista optimizari pentru comunicatia in WAN, in cloud, cu baza de date sau in implementari distribuite. Simplifica arhitectura locala, fiind o singura entitate atat la nivel fizic cat si la nivel virtual. Foloseste interfete web intuitive, afisand informatii bogate dar usor de inteles in contextul utilizarii.

Sunt asigurate servicii FortiCare, de suport tehnic sau inlocuire echipament, si FortiGuard, de actualizare a semnaturilor antivirus, antispam si a motoarelor de cautare.

FortiAP

Gama de solutii Access Point. Detecteaza intruziunile in mediul wireless si suprima AP-urile straine care incearca sa se conecteze. Impreuna cu FortiGate asigura o posibilitate de control a aplicatiilor utilizate si gestioneaza largimea de banda in functie de prioritati.

FortiDB

Solutie de monitorizare si audit al bazelor de date si management al vulnerabilitatii. Ofera automatizarea proceselor de monitorizare si diminuarea riscului pe baza de politici.

FortiMail

Implementeaza metode de filtrare antispam si antivirus a mailurilor, cu posibiltate de carantina si arhivare a lor, facilitand indeplinirea solicitarilor legate de politici si conformitate. Poate fi folosit direct ca server de mail, scalabil prin capacitatea echipamentului ales.

FortiAnalyzer

Platforma dedicata pentru agregarea centralizata a evenimentelor generate de FortiGate in retea, pentru analiza si raportarea lor.

FORTINET
Sales Support dan.nedelea@rtsol.ro, mobil: 0745.113.118
Technical Support dan.diaconu@rtsol.ro , mobil: 0744.564.565

RomTeamSolutions
95-99 Polona st, 010496 Bucharest
Tel: 0312.26.26.26, Fax: 0312.26.26.27