Microsoft, Fortinet, Barracuda

microsoft

RomTeamSolutions este partener Microsoft din 1996, certificat Silver Partner, specializat pe infrastructură. De aceea oferă soluţii de licenţiere, perpetue sau temporare, instalează și întreține rețele de servere și stații de lucru cuprinzand produse precum Windows Server, Exchange Server, SQL Server, sisteme de operare și aplicații.

microsoft colaj

Fortinet Logo

FORTINET

Fortinet este o corporatie americana care produce echipamente de tehnica de calcul cu software dedicat, destinate securitatii retelelor IT, de tip firewall – cel mai rapid in lume, conform Gartner Inc. -, antivirus, antispam, analiza si filtrarea comunicatiilor web. Se adreseaza oricarui tip de utilizare, de la firma mica la companii mari. Cele mai bine cunoscute produse sunt:

FortiGate O singura platforma hardware continand aplictii pentru securizarea in intregime a unei retele IT. Genereaza constructii firewall cu separare in diferite zone de securitate, protectie in interiorul retelei, controlul utilizatorilor si al traficului, inclusiv WiFi. Asigura rdundanta providerilor de Internet si exista optimizari pentru comunicatia in WAN, in cloud, cu baza de date sau in implementari distribuite. Simplifica arhitectura locala, fiind o singura entitate atat la nivel fizic cat si la nivel virtual. Foloseste interfete web intuitive, afisand informatii bogate dar usor de inteles in contextul utilizarii.
Sunt asigurate servicii FortiCare, de suport tehnic sau inlocuire echipament, si FortiGuard, de actualizare a semnaturilor antivirus, antispam si a motoarelor de cautare.

FortiAP Gama de solutii Access Point. Detecteaza intruziunile in mediul wireless si suprima AP-urile straine care incearca sa se conecteze. Impreuna cu FortiGate asigura o posibilitate de control a aplicatiilor utilizate si gestioneaza largimea de banda in functie de prioritati.

FortiMail Implementeaza metode de filtrare antispam si antivirus a mailurilor, cu posibiltate de carantina si arhivare a lor, facilitand indeplinirea solicitarilor legate de politici si conformitate. Poate fi folosit direct ca server de mail, scalabil prin capacitatea echipamentului ales.

FortiAnalyzer Platforma dedicata pentru agregarea centralizata a evenimentelor generate de FortiGate in retea, pentru analiza si raportarea lor.


barracuda

BARACUDA NETWORKS

Barracuda Networks este o corporatie americana care produce echipamente IT cu software dedicat. Ele sunt destinate securitatii si depozitarii datelor, reducerii complexitatii retelei locale prin micsorarea necesarului de instalari si configurari.

Barracuda Essentials for Email Security este un echipament dedicat pentru protejarea serverelor de mail de virusi, spam, phishing si spyware. Serverul poate fi local, de exemplu Microsoft Exchange, sau un serviciu extern. Pentru conformitatea cu obligatiile legale si pentru continuitatea activitatii sunt puse la dispozitie proceduri pentru backup și arhivare de mesaje, astfel incat niciun email sa nu  poata fi modificat sau pierdut.

Barracuda Message Archiver: echipament dedicat arhivarii mesajelor email, pe discuri locale si in Barracuda Cloud. Sunt oferite facilitati de identificare, analiza, codificare si pastrare securizata a informatiilor.