Versant 280 Press

VERSANT 280

 • Este un multifuncțional de producție de dimensiuni compacte, dar puternic, cu o viteză de până la 80 ppm, numit de aceea și “presă”.
 • Capacitate de a imprima pe o variatete mare de hârtie, cu o greutate de la 52 la 400 gsm simplă față și la 350 gsm față/verso, și dimensiune maximă de 330×660 mm.
 • Controlul automat al registrației determină abateri extrem de mici, iar reglarea automată a calității dă rezultate consistente, fără erori.
 • Varietatea modurilor de alimentare și finisare în linie creează oportunități de exploatare a echipamentului cu margini de profit mai mari decât cele oferite de competitori. Imprimați orice, de la plicuri la bannere și broșuri legate.
 • Cu un volum lunar de imprimare recomandat de 80.000 copii și cu un ciclu maxim lunar de până la 750.000 copii puteţi să vă dezvoltați afacerea în concordanță cu cererile.

VERSANT 280 CU PACHET DE PERFORMANȚĂ și ASRS (All Stocks Rated Speed)

 • Are toate caracteristicile lui Versant 280, cu mai multă putere şi mai multe facilități.
 • Imprimați cu 25% mai rapid, la viteză nominală maximă de 80 ppm, pe suporturi grele de până la 400 gsm.
 • Un spectrofotometru X-Rite® integrat automatizează calibrarea culorilor, eliminând munca manuală, economisind timp și ridicând calitatea culorilor.

 

KITUL Xerox® ADAPTIVE CMYK

Treceți de la tonerele obișnuite CMYK la culori specializate cu ajutorul Xerox® Adaptive CMYK Plus Technology. Alături de tonerele cunoscute adăugați kitul de tonere intense Xerox®, pentru a obține imprimări noi și incitante, cu impresia de transparent și metalic, sau tonuri pline de viață. Optați pentru kitul de tonere fluorescente Xerox®, pentru a crea materiale imprimate color impresionante, care strălucesc sub lumina UV.

 

CALITATE DEOSEBIT DE BUNĂ A IMAGINII

Versant 280 atinge un nou standard al calității imaginii, furnizând o densitate de pixeli de patru ori mai mare decât alte prese. Este o combinaţie câştigătoare de tehnologii, care include tonerul Xerox®EA, 2400 x2400 dpi cu 10-bit RIP și tehnologia avansată Compact Belt Fuser, care oferă cantitatea calibrată de căldură și presiune pentru suportul de imprimare folosit.

 

CONTROL AUTOMAT AL CALITĂȚII REGISTRAȚIEI, AL TRANSFERULUI ȘI AL DENSITĂȚII IMAGINII

Veți pierde mai puțin timp pentru pregătirea imprimării și veți obține o calitate înaltă și constantă, de la început până la final. Simple Image Quality Adjustment (SIQA) automatizează trei componente critice ale operațiunii de imprimare pe tot parcursul acesteia:

 • Registrația imaginii pe suportul de imprimare, ceea ce determină ca pe fiecare pagină imaginea să fie perfect aliniată, economisind timp și eliminând rebuturile cauzate de erorile de încadrare sau de asimetriile imaginii, indiferent de tipul de hârtie sau de dimensiunile colii.
 • Transferul imaginii, care asigură o calitate înaltă a imprimării pentru fiecare tip de hârtie, netedă, texturată sau specială, prin optimizarea acoperirii cu toner.
 • Uniformitatea densității, care determină integritatea imaginii pe pagină, prevenind apariția zonelor neclare.

 

Pentru specificații tehnice detaliate și informații despre kitul Xerox® Adaptive CMYK Plus accesati:

https://www.xerox.com/ro-ro/digital-printing/prese-digitale/xerox-versant-280#Specifica%C8%9Bii

https://www.xerox.com/ro-ro/digital-printing/insights/dincolo-de-culorile-cmyk

VANZARI
catalina.calciu@rtsol.ro, mobil: 0744.304.812
adrian.sebe@rtsol.ro , mobil: 0744.300.236

SERVICE
luiza.manciu@rtsol.ro , mobil: 0744.606.888

RomTeamSolutions
95-99 Polona st, 010496 Bucharest
Tel: 0312.26.26.26, Fax: 0312.26.26.27

Versant 180