Xerox AltaLink B8000 si C8000

Profita de tehnologia intuitiva a noilor imprimante multifunctionale Xerox AltaLink B8000 si C8000!

Tehnologia celor mai noi multifunctionale Xerox AltaLink B8000 si C8000 permite imprimarea, copierea si scanarea documentelor in acelasi timp, dovedind o performanta care diminueaza timpul dedicat sarcinilor administrative dintr-un birou cu multi angajati. Aceste echipamente pot fi configurate de la distanta, prin control digital. Xerox AltaLink seriile B8000 si C8000 continua sa-si creasca gradul de utilizare, impunandu-se prin numeroase facilitati, implementate prin tehnologia Xerox ConnectKey.

Comenzi intuitive

Aceste multifunctionale sunt usor de utilizat, datorita denumirii clare a functiilor (printare, copiere, scanare, transfer etc.) si pozitionarii butoanelor intr-un mod extrem de intuitiv, astfel incat sa fie usor de inteles de toti utilizatorii. Aceste aspecte raspund nevoii de economisire a timpului alocat sarcinilor administrative dintr-un birou, ca de exemplu imprimarea sau copierea unor documente intr-un timp scurt.

Usurinta in utilizare a acestor echipamente multifunctionale Xerox AltaLink B8045/75/90 si C8030/45/70 este dovedita prin:

 • Ilustrarea functiilor imprimantei in ordinea obisnuita a comenzilor (1. Print, 2. Copy, 3. Scan, 4. Transfer etc.);
 • Sistemul care simuleaza utilizarea unui telefon inteligent si va ghideaza pe tot parcursul comenzilor;
 • Prezenta unor ecrane tactile si a unor sigle reprezentative ce sintetizeaza sarcinile de care doriti sa beneficiati (copiere, imprimare, transferul documentului scanat etc).
 • Pe echipamente se pot descarca aplicatii care le largesc functionalitatea, la fel ca pe un telefon mobil inteligent.

Securitate integrata

security

Deoarece multifunctionalele Xerox AltaLink B8000 si C8000 sunt destinate mediului de afaceri, in care exista un flux important de informatii si documente, utilizarea lor este 100% sigura.

Aceste imprimante Xerox se bucura de securitate incorporata, eliminand riscul de stocare sau transfer nedorit de date.

Prin activarea functiei “Imprimare securizata”, multifunctionalele Xerox AltaLink B8000 si C8000 pot fi utilizate doar prin introducerea unui cod PIN ce refuza altor utilizatori dreptul de a accesa documente confidentiale.

Siguranta si protectia datelor sunt doua aspecte vitale pentru functionarea optima a multifunctionalelor Xerox AltaLink B8000 si C8000, in situatia in care majoritatea utilizatorilor printeaza, copiaza, scaneaza sau transfera informatii confidentiale. De aceea, aceste imprimante Xerox se intalnesc in sedii bancare, la institutiilor publice dar si in companii care intermediaza informatii sensibile referitoare la clienti.

Configuratie personalizata

Atat seria alb / negru Xerox AltaLink B8000, cat cea color Xerox AltaLink C8000 pot fi oferite in configuratii foarte flexibile. Aceste multifunctionale pot fi persoanalizate la nivel de functii si utilizare prin activarea setarilor ce le fac usor de folosit, dar si prin includerea unor optiuni menite sa sustina volumul zilnic de documente imprimate si copiate.

Sintetizand, puteti opta pentru unele dintre cele mai utilizate optiuni care insotesc Xerox AltaLink B8000 si Xerox AltaLink C8000, cum ar fi:

 • Alimentatorul de documente fata – verso, cu care se pot scana pana la 200 de imagini/minut, simultan fata si verso printr-o singura trecere;
 • Capsatorul manual (capseaza pana la 50 de coli);
 • Tava manuala (suporta pana la 100 de coli);
 • Doua tavi universale (sustin pana la 500 de coli);
 • Unitati de finisare;
 • Tastatura (periferic optional);
 • Cititor de carduri integrat (optional).

Performanta & durabilitate

Fie ca optati pentru Xerox AltaLink B8000 sau pentru Xerox AltaLink C8000, rentabilitatea investitiei va fi argumentata de fiabilitatea fiecarui echipament.

Durata de viata a unei imprimante Xerox este sustinuta de functiile evoluate ce permit o utilizare usoara, intuitiva. Astfel, uzura acestor echipamente este evitata printr-o intretinere facila ce poate asigura peste zece ani de functionare in parametri optimi.

Performanta acestor imprimante Xerox AltaLink B8045/75/90 si C8030/45/70 este dovedita zilnic de utilizatori care au inteles ca investitia intr-o multifunctionala este solutia pentru productivitatea angajatilor.

In consecinta, majoritatea dintre acestia au ales modelele Xerox AltaLink B8000 si C8000 pentru ca sintetizeaza functionarea unui copiator Xerox, a unui scaner si a unei imprimante intr-un dispozitiv evoluat, cu o utilizare comoda.

Control de pe orice dispozitiv

Functiile celor doua serii de multifunctionale, respectiv Xerox AltaLink B8000 si Xerox AltaLink C8000, va permit transferul si stocarea de documente inclusiv pe si de pe telefonul mobil. Imprimantele permit conectivitatea mobila la serviciile Apple, Google Cloud Print sau Wi-Fi Direct, iar facilitatile continua cu cele mai evoluate servicii si aplicatii online.

Noutatea acestor imprimante este asocierea prin atingere (Near Field Communication). Aceasta functie permite transferul de documente si informatii de pe diferite dispozitive in timp real. NFC poate fi folosit in imprimarea de documente, fotografii, e-mailuri sau chiar continut web.

Toate acestea sunt posibile prin simpla apropiere a telefonului de imprimanta. Cu alte cuvinte, sistemul NFC conecteaza un dispozitiv mobil la imprimanta multifunctionala, avand scopul de a eficientiza imprimarea prin transferul documentelor in timp real prin intermediul conexiunii la internet.

Dincolo de conectivitatea mobila, aceste multifunctionale Xerox tin pasul cu tehnologia, facilitand imprimarea sau scanarea documentelor din / in Google Drive, Microsoft OneDrive, Microsoft Office 365, DocuShare etc. Acest aspect dovedeste eficienta echipamentelor, dar si relevanta existentei lor in birourile marilor companii si institutii.

VANZARI
catalina.calciu@rtsol.ro, mobil: 0744.304.812
adrian.sebe@rtsol.ro , mobil: 0744.300.236

SERVICE
luiza.manciu@rtsol.ro , mobil: 0744.606.888

RomTeamSolutions
95-99 Polona st, 010496 Bucharest
Tel: 0312.26.26.26, Fax: 0312.26.26.27