Xerox AltaLink B8100 si C8100

Noile imprimante multifunctionale Xerox AltaLink B8100 si C8100, cu tehnologie intuitiva

Tehnologia celor mai noi multifunctionale Xerox AltaLink B8100 si C8100 permite imprimarea, copierea si scanarea documentelor in acelasi timp, reducand timpul alocat acestor cerinte. Echipamentele pot fi configurate de la distanta, prin control digital. Xerox AltaLink seriile B8100 si C8100 inlesnesc cresterea gradului lor de utilizare, punand la dispozitie numeroase facilitati, implementate prin tehnologia Xerox ConnectKey.

Cele doua serii de echipamente inseamna:

Altalink-B8145

Multifunctionale alb/negru, Altalink B8145/55/70, cu vitezele de imprimare de 45/55 si 72 de pagini pe minut

Altalink-C8130

Multifunctionale color, Altalink C8130/35/45/55/70, cu vitezele de imprimare de 30/35/45/55 si 70 de pagini pe minut

Comenzi intuitive

Aceste multifunctionale sunt usor de utilizat, datorita incadrarii clare a functiilor (printare, copiere, scanare, transfer etc.) si pozitionarii butoanelor astfel incat sa fie usor de inteles pentru toti utilizatorii. Aceste aspecte raspund nevoii de economisire a timpului alocat activitatilor dintr-un birou, cum sunt imprimarea sau copierea cat mai rapida a unor documente.

Usurinta in utilizare, eficienta si calitatea echipamentelor multifunctionale Xerox AltaLink B8145/55/70 si C8130/45/55/70 sunt dovedite prin:

 • Afisarea functiilor imprimantei in ordinea obisnuita a comenzilor (1. Print, 2. Copy, 3. Scan, 4. Transfer etc.);
 • Interactiunea care simuleaza utilizarea unui telefon inteligent si va ghideaza pe tot parcursul comenzilor;
 • Prezenta unor ecrane tactile personalizate tip tableta de 10,1 inch si a unor sigle reprezentative ce sintetizeaza sarcinile de care doriti sa beneficiati (copiere, imprimare, transferul documentului scanat etc);
 • Pe echipamente se pot descarca aplicatii care le largesc functionalitatea, la fel ca pe un telefon mobil inteligent;
 • Alimentatorul automat de documente cu o singura trecere economiseste timp prin scanarea simultana a ambelor fete ale documentelor fata/verso la viteze de pana la 250 imagini/minut (ipm);
 • Senzorul de proximitate inteligent detectează prezența utilizatorilor în apropiere, conservă energia în perioadele de inactivitate și activează automat echipamentul când se apropie un utilizator;
 • Rezultate impresionante, cu rezoluție înaltă de 1200 x 2400 dpi, toner HD SuperFine EA, care oferă calitate si consistenta remarcabilă imaginii, precum și reproducerea fidelă a culorilor pentru fotografii.

Securitate integrata

security

Deoarece multifunctionalele Xerox AltaLink B8100 si C8100 sunt destinate mediului de afaceri, in care exista un flux important de informatii si documente, utilizarea lor este 100% sigura.

Aceste imprimante Xerox dispun de securitate incorporata tehnologic, eliminand riscul de stocare sau transfer nedorit de date.

Prin activarea functiei “Imprimare securizata”, multifunctionalele Xerox AltaLink B8100 si C8100 pot fi utilizate doar prin introducerea unui cod PIN, ce refuza altor utilizatori dreptul de a primi documente la care nu au drept de acces.

Siguranta si protectia datelor sunt doua aspecte vitale in functionarea echipamentelor Xerox AltaLink B8100 si C8100, in situatia in care majoritatea utilizatorilor printeaza, copiaza, scaneaza sau transfera informatii confidentiale. De aceea, aceste imprimante Xerox se intalnesc in sedii bancare, la sediile institutiilor publice dar si in companii care intermediaza informatii sensibile referitoare la clienti.

Configuratie personalizata

Atat seria alb/negru Xerox AltaLink B8100, cat si cea color Xerox AltaLink C8100 pot fi oferite in configuratii foarte flexibile. Aceste multifunctionale pot fi persoanalizate la nivel de functii prin activarea setarilor ce le fac usor de folosit, sau prin includerea unor optiuni menite sa sustina volumul mai mare de documente imprimate si copiate.

Sintetizand, puteti opta pentru unele dintre cele mai utilizate optiuni care completeaza functiile deja existente pe echipamentele Xerox AltaLink B8100 si Xerox AltaLink C8100, cum ar fi:

 • Kitul de alimentare pentru coli lungi(mod banner), care permite imprimarea pe suporturi cu dimensiuni pana la 320 x 1320 mm;
 • Capsatorul declansat manual (capseaza pana la 50 de coli);
 • Wi-Fi/Wi-Fi Direct cu adaptorul USB Dual Band, NFC, Bluetooth;
 • Fax (sunt disponibile optiuni cu una sau 3 linii);
 • Unitati de finisare si realizare de brosuri;
 • Tava pentru plicuri (stocheaza pana la 60 plicuri);
 • Alimentator de mare capacitate HCF (stocheaza pana la 3.000 coli);
 • Cititor de carduri integrat.

Performanta & durabilitate

Fie ca optati pentru Xerox AltaLink B8100 sau pentru Xerox AltaLink C8100, rentabilitatea investitiei va fi argumentata de fiabilitatea fiecarui echipament.

Durata de viata a unei imprimante Xerox este sustinuta de functiile evoluate, ce permit o utilizare usoara, intuitiva. Astfel, uzura acestor echipamente este evitata printr-o intretinere facila ce poate asigura peste zece ani de functionare in parametri optimi.

Performantele imprimantelor Xerox AltaLink B8145/55/70 si C8130/35/45/70 sunt dovedite zilnic de utilizatori care au inteles ca investitia intr-o multifunctionala este solutia pentru productivitatea angajatilor.

In consecinta, majoritatea dintre acestia au ales modelele Xerox AltaLink B8100 si C8100 pentru ca sintetizeaza functionarea unui copiator Xerox, a unui scaner si a unei imprimante intr-un dispozitiv evoluat, cu o utilizare comoda.

Control de pe orice dispozitiv

Functiile celor doua serii de multifunctionale, Xerox AltaLink B8100 si Xerox AltaLink C8100, permit transferul si stocarea de documente inclusiv pe si de pe telefonul mobil. Imprimantele permit conectivitatea mobila la serviciile Apple, Google Cloud Print sau Wi-Fi Direct, iar facilitatile sunt extinse cu cele mai evoluate servicii si aplicatii online.

De remarcat in folosirea acestor multifunctionale este asocierea prin apropiere (NFC – Near Field Communication). Aceasta functie permite transferul de documente si informatii de pe diferite dispozitive in timp real. NFC poate fi folosit in imprimarea de documente, fotografii, e-mailuri sau continut web.

Toate acestea sunt posibile prin simpla apropiere a telefonului de imprimanta. Cu alte cuvinte, sistemul NFC conecteaza un dispozitiv mobil la imprimanta multifunctionala, avand scopul de a eficientiza imprimarea prin transferul imediat al documentelor.

Dincolo de conectivitatea mobila, aceste multifunctionale Xerox tin pasul cu ecolutia tehnologica, facilitand imprimarea sau scanarea documentelor din/in Google Drive, Microsoft OneDrive, Microsoft Office 365, DocuShare etc. Acest aspect ofera echipamentelor eficienta, de unde si relevanta existentei lor in birourile marilor companii si institutii.

VANZARI
catalina.calciu@rtsol.ro, mobil: 0744.304.812
adrian.sebe@rtsol.ro , mobil: 0744.300.236

SERVICE
luiza.manciu@rtsol.ro , mobil: 0744.606.888

RomTeamSolutions
95-99 Polona st, 010496 Bucharest
Tel: 0312.26.26.26, Fax: 0312.26.26.27